tirsdag den 16. marts 2010

Update fra Freelounge.dk af Ditlev Fejerskov

Sæsonens første 5 uger med Freelounge er nu veloverstået. Vi har haft masser af lækker pudder, godt vejr og herlige tider i Val Thorens´ hvidt beklædte bjerge. Der har været daglige sessions i uge 1-3, 5 og 9, som alle har indeholdt lækker freeride med flere af Danmarks bedste freeridere.



Januar var sne- og vejrmæssigt en af de bedste januarmåneder i rigtig mange år. Vi havde overraskende meget pudder, og har kørt first tracks næsten hver dag. Den megen sne gav os også muligheden for at droppe de største klipper der nogensinde er blevet droppet i Freelounge. Martin har stadig rekorden med sin ca. 15 meter høje klippe, droppet på en fantastisk solskinsdag. Freelounge-crewet bestod i hele januar af coach Martin Lübecker, Freelounge sæsonerne og talenterne Mathias og Ditlev, skiinstruktør og offpiste guru Søren Juul, skibumsen Mads, diverse skiinstruktører samt vores to vilde norske freeridevenner Alex og Jens.

I uge 9 så Freelounge-crewet en anelse anderledes ud, både nye og gamle ansigter var kommet til og andre havde vi måtte vinke farvel til, eksempelvis Søren Juul som desværre måtte til Danmark og passe på sine forfrosne tæer. Ditlev var tilbage i Val Thorens efter flere uger i Danmark hvor han skulle restituere oven på sin skade, og en af de nye deltagere var den tidligere Oureelev og dygtige skiløber Phillip Leopold, som vi bød varmt velkommen i Freelougelejligheden. Og det var ikke kun i lejligheden, at Freeloungeholdet var blevet udvidet, vi måtte desuden glædeligt dele den stadig fine sne med Mr. freeride og DM-arrangør Jeppe Hansen, den høje, flotte fyr og altid underholdende Lars Anton samt den nye Freeloungedeltager skibumsen Jacob. Med et særdeles højt niveau fik vi endnu engang bevist, at vi i Freelounge altid kører den bedste freeride og ikke holder igen, selvom vejret ikke altid er med os. Det blev blandt andet også til et par fabelagtige billeder taget på nogle helt nye, lange og lækre ture ned fra Caronen.

Nu venter sæsonens vigtigste og fedeste uger, nemlig træningsugen og selve DM-ugen i Les Deux Alpes. Vi glæder os enormt meget til at træne fokuseret på at præstere bedst muligt til HH Freeride DM 2010.